Marit H Sæther
3 Topp beste youtuber

 • 12.10.2017, 21:57

Hei på dere <3  Tenkte jeg ville bare dele med dere hvilken Youtuber jeg synes er gode å se på når ting er litt kjedelig, Jeg ser på Youtube nesten hverdag. Vertfall når jeg er hjemme og har internett tilgang hverdag. Så her er da mine 3 Topp beste Youtuber.. Jeg ser jo egentlig på mange flere men jeg har noen favoritter. 

 

1.Jenna Marbles. Hun prøver ikke engang morsom, hun er morsom. Dessuten prøver hun alt, uten at hun er redd for noe som helst. Jeg bare elsker hvor humoren hennes bare blir så relatert, og akseptabelt, innen for komedie sjangeren.  

 
 
2.Grace Helbig. Trenger jeg å si noe om henne?  hun er bare så fantastisk person, men enormt klein humor som er realt, som er også ganske fantastisk. 


3. Bunny aka Grav3yardGirl. Hvem vil ikke være beauty guru og bare være seg selv 100%. Jeg har fulgt henne så lenge jeg kan huske, en av de første videoene jeg så av henne var da denne serien /og er fremdeles en serie på youtube ; As Seen on Tv, DER hun tester produkter som skal forandre livet dere og mye slike hack video. 

#youtube #kjendis #famous #Topp3Best

Så her var mine favoritter,hvem er dine favoritter ? 

XxX Håper alle har hatt en fin dag i dag ! <3 Nå er det ikke lenge til helg,
 


 


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits