Ditt Navn
07-07-17 Dagens helge bilder

 • 07.07.2017, 21:42

Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder jeg tok i dag :D 

Alltid koselig med en fin kommentar på lur :)

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


Dette var en sikkerlig dårlig gråværsdag, men jeg ville prøve noen grenser med gråvær og regn , og fremdeles kunne se den gylne muligheten for fine bilder 

God helg alle sammen 

#Foto #Rainweather #Norway #blogg #regnværsdag #grått #kjedelig #grønn #dagenshelgfoto


 • Publisert i Blogg
 • Peder morset Folkehøyskole

  • 05.07.2017, 14:47

  Hei alle sammen som leser blogge min eller noe? ..

  Jeg tenkte å skrive et innlegg om hvordan det er å gå på folkehøyskole ! Jeg har alltid tenkt og gå på en folkehøyskole den dagen jeg ble kjempe drittlei av skole.. Men den dagen jeg ble ferdig på folkehøyskole så ville jeg bare ta en pause... Pause fra folk som jeg ble kjent med på skolen jeg gikk mitt siste år.. Jeg synes det var tøft det siste åre på vg2.. Men nok om det .. Her er min erfaring av Folkehøyskolen i Selbu (ligger nært Værnes)

  Jeg hadde egentlig ingen forventninger , eneste jeg håpte på .. Eneste som jeg tenkte på hele tiden var det at jeg håper at jeg finner meg en bestevenn som jeg kan dele dette år med. Og noen dager senere når skolen hadde begynt så ble jeg og en venninne som perler på en tråd. Vi bodde sammen på samme hus.. Og ikke nok med det skulle vi gå i samme klasse siden begge to var interessert i kunst og design arbeid.

  Det som er med Peder morset folkehøyskole det er en kjempe bra skolen for både friske folk og folk som har en nedsatt funksjonshemming. Det er ganske bra for oss friske mennesker og få lov til å godta det som er rundt oss. Det er folk er likens , men andre har kanskje mer utfordrerne enn andre.

  Det som er veldig positivt med Peder morset folkehøyskole er at det er 8 hus som elever bor på.. Men det er veldig fint at det vi ikke trenger å dele rom. Alle elever har egne rom og toalett. Jeg aner ikke hvordan det er med andre folkehøyskoler men meste av folkehøyskoler har delt toalett .. har jeg hørt. Men slik er det vertfall ikke på Peder Morset Folkehøyskole. Jeg liker egentlig plassen siden jeg får ha mitt eget rom og toalett med både vask/dusj og toalett..

  Jeg kan anbefale Peder Morset Folkehøyskole på det aller beste ! Jeg trives veldig god å bo der og få den erfaringer jeg trenger i livet mitt slik at jeg kan vokse mye mer som person!.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


 • Publisert i Blogg
 • Ikke stemple meg for en syk person

  • 05.07.2017, 14:34

  Hei alle sammen !

  Jeg er 100% frisk, men jeg har en diagnose som gjør at jeg har dårlig selvtillit.Men nok om det .. Det tema gidder jeg ikke å skrive om akkurat nå ,det kan jeg ta en gang senere viss dere vil vite litt mer personlig... Fordi det er en ting jeg vil her i verden, og det er å inspirere andre til å stole på seg selv. Vertfall prøve å gjøre det beste man kan,..Jeg vil vertfall vise folk at uansett hvilket utfordringer man har i livet, så kan man gjøre uansett på lik linje som andre gjør..

   Det er veldig viktig å ikke sykelig gjøre seg selv, fordi da får man det ikke til, og det gjør at man synes at det er vanskelig å fullføre en ting man har begynt på. Ingen er perfekt. Alle gjør feil. Jeg merker hvor rart det er å kun ha en sommerjobb. Jeg har en sommerjobb som reinholder på et eldresenter , og det passer meg helt fint fordi da får jeg gjort noe, og da får jeg fullt på mer på CV min. 

  Men den dagen jeg skal ut som lærling som blomsterdekoratør vil jeg at den fremtidige arbeidsgiveren min ser meg , og veileder meg og får meg til å mestre de oppgavene jeg skal få i løpet av lærling tiden Jeg vil ikke at den fremtidige arbeidsgiveren min skal sykelig-gjøre meg og vil at h*n skal se meg hvor motiver og engasjert jeg er, fordi jeg vil vise folk at jeg kan være en oppegående person uansett om jeg har en dose med usikkerhet i meg , som jeg bare venter på at det skal vokse av seg.. Jeg vil lykkes i livet og det skal jeg få til, uansett hvor hardt det kommer til å bli.

  .. Jeg har mine utfordringer men jeg prøver å skjule dem så godt jeg kan,.. Det hender også at jeg glemmer av at jeg har litt panikk anfall på det uventa situasjonen, når kanskje ting er uklart, men jeg prøver å glemme at jeg har en diagnose. Ja jeg har mine beskymringer at jeg ikke kommer til å klare noe. Eller at jeg ikke er flink nok. Men jeg føler at viss man prøver å la være å sykelig-gjøre seg selv ,så blir man 10% kanskje mer lettere med seg selv. 

  Jeg kan legge hånda mi på hjerte og si at jeg har kjempe lite erfaring med det med jobb, men jeg prøver uansett hvilket jobb det er. Nå fortiden jobber jeg som renholder på et eldresenter. Jeg gjør ikke fordi det er gøy å vaske, men jeg gjør det for jobberfaringen sin skyld og kanskje litt av pengene også... Hehe.. Men til høsten så skal jeg på en folkehøyskole som tilbyr praksis/ arbeidsstrening linje.. Og jeg tenker at det er bare supert for meg siden jeg ikke har så mye jobberfaring.. Og at jeg kan vokse meg mye sterkere psykisk på selvtilliten min og da kan jeg slippe å være så usikker på meg selv.

  . Men det var alt jeg rakk å skrive til dere i dag <3 Jeg håper at dere legger igjen en koselig kommentar tilbake <3 

  Håper dere har en fin dag videre <3 

   

  OXO Maritsstory  <3 

  snakkes 

   


 • Publisert i Blogg
 • Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits