Ditt Navn
HST

 • 30.09.2017, 14:37


 • Publisert i Blogg
 • Nytt kapittel i livet mitt starter...

  • 30.09.2017, 14:32

  Heii alle sammen ! :)
  Dette er ganske stort til å være sant, men det er ganske en big deal for meg, fordi det er ikke så lenge siden jeg hadde denne tanken om billappenn. Jeg trodde aldri at jeg kunne prøve meg på billappen fordi jeg sliter med angst og har middels problemer med skrive og lesevansker (forståelse / å gjøre meg forstått)

  Men det er ikke lenge siden jeg sa til meg selv .. Faen heller jeg skal klare , og viss ikke jeg klarer bilappen så skal jeg vertfall prøve ,selv om det blir mye hard jobbing med å få meg gode rutiner.
  Så nå i høst skal jeg prøve meg på lappen til bil.
  5oktober blir min første kjøretime med en kjøreskole.
  Jeg er spent.( Det er nok ALLE ).
  Men jeg er er ganske optimistisk,så dette skal gå bra.
  Jeg har veldig lyst til å få førerkortet til bil. Det fører så til så mange muligheter og det kan hende det blir lettere for meg å fullføre lærling når man har bil mer tilgjengelig.
  Så jeg driver å leser en del til teorien til førerkortet.


 • Publisert i Blogg
 • Hei p dere

  • 30.09.2017, 14:19

  Det er en stund siden jeg har skrevet et innlegg nå, men først og fremst vil jeg bare skrive ned noe ting som jeg trenger å få ut av systemet mitt.

  Det kommer alltid noen eller en person i livet ditt som er en pest og en plage, men det er en huskeregel jeg alltid har med meg i livet, og det er at du har 2 valg og det er du kan velge å ha den personen med deg i livet som en plage , eller så kan du,lære eller forstå den personen holdninger.(og det er jo opp til flere valg løpet av livet),forstå den personen. Prøv å forstå hvordan og hvorfor er h*n slik.

  Vi alle til og med meg selv bedømme folk litt for fort når vi ikke kjenner til den ukjendte siden med folk. Og jeg sier alltid til meg selv at det er ikke alt jeg trenger å vite.

  Jeg kjenner at det å hjelpe andre gir meg en stor fordel, fordi da får jeg spredd budskapet mitt med å gi andre kanskje den hverdagslige gleden som kanskje ikke alle har.

  Jeg liker å hjelpe med den drittvaskingen med klær eller rydde i klesskapet eller bare det å brette klær. Fordi den fordel jeg får tilbake gir meg en bekreftelse at jeg blir sett pris på det jeg gjør for noen. Det synes jeg det er helt fantastisk følelse av å få av kanskje den personen jeg har hjulpet.

  Merker selv at jeg vokser som person med å hjelpe meg selv og andre :)
  Det er kanskje uvandt med det samme , men etterhvert så kommer det helt naturlig,vertfall når du liker å hjelpe andre, som synes det er vanskelig.
  Også er det en veldig fin til å hjelpe noen fysisk også fordi det rydder både hjernen for rot og dårlige tanker,pluss man blir ganske distrahert i fra å gjøre noe annet som kanskje ikke er så bra :)


 • Publisert i Blogg
 • Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits