Ditt Navn
Tok meg en liten blogg pause :)

 • 22.10.2017, 11:50

Hei alle sammen ! 

Jeg beklager at jeg ikke har blogget noe på en stund, men jeg har kommet tilbake til Folkehøyskole livet. Det er så mye som skjer på skolen at man ikke får tiden til å sitte ned og skrive. Dessuten er det vanskelig å finne på noen tema å skrive om. Men jeg har noen Ideer som jeg liker å skrive om. Men nå har jeg bare hvilt hode mitt og prøvd å komme med nye ideer. Jeg merker hvor mye kjøring påvirker meg. Og jeg savner høstferien allerede fordi jeg fikk øvelsekjøre hverdag, og det var akkurat det som skulle til. Det var akkurat det som skulle til å få meg til å bli avhengig av å øve. Og vise min viljestyrke ,fordi jeg vet selv at dette mestrer jeg.

Men men jeg merker hvor ting blir lettere når man øver så mye at , du kan få en glede ut av det. Jeg er så glad for jeg og kjørelæreren min hjelper meg på den meste måten at jeg skal klare dette. Jeg er så glad for jeg er blitt en sterkere person og målbevisst at dette skal jeg klare. Fordi det er alltid bra med positive tanker viss har lyst på fremgang. Det er faktisk en bra personlig lidenskap å ha, at man er målbevisst og har viljestyrke av stål.Men det var ikke så mye jeg skulle skrive om idag. 

Tror dette kommer til å bli et kort innlegg, også får jeg heller blogge om et annet tema , når det kommer :) 

Håper at helgen din var fin :) 

 

Håper alle vil donere penger til Innsamlings aksjonen i dag :D 


 • Publisert i Meninger
 • Beklager !

  • 13.10.2017, 15:04

  Hei alle sammen !

  Jeg beklager viss størrelsen på teksten min er liten og smått, men jeg skal prøve å justere det slik at folk kan lese, pluss det er mer avslappende med litt større tekst enn bare 12 i skriftstørrelse. Det synes jeg er slitsomt å lese innlegg, når skriftstørrelsen er så liten. Jeg la merke til det når jeg bladde ned igjennom bloggen min. Kanskje det er ganske lurt å gjøre, men man velger selv hva man liker best :)  Hva tenker dere om det? Legg igjen en kommentar på bloggen min om hvordan du synes skriftstørrelsen er grei å ha på en blogg. 

   

  Hva har dere planer i helgen? 


 • Publisert i Meninger
 • Litt regn på utsiden

  • 13.10.2017, 14:37

  Hei alle sammen <3 Håper dere har en fin dag

  Det er regner her på Sunnmøre idag, men det er vell ikke noe nytt informasjon. siden det var meldt regn til helgen frem til mandag. Heldigvis er jeg glad for jeg har tak over hode,som kan sitte inne med en serie <3 Tror i dag også blir det en tur å kjøre med bil.... Selv om det regner.. Det er bare noe man må venne seg til når man bor på vestlandet ,der det regner mye.. Ikke like mye som Bergen i periode vis. 

  Den serien som er mest oppslukende nå for tiden er Once Upon A Time.. Det er jo et eventyr drøm egentlig å se den serien,siden det er veldig mye karakterer fra Disney og eventyrfortellinger. Det er opp til 6 sesonger på Netflix. Jeg gleder meg veldig mye til Stranger Things kommer ut 27 oktober. ! Sesong 2 dette blir bra. Tror det er mange som gleder seg til den.


 • Publisert i Fritid
 • NEI TIL KUTT I FOLKEHØYSKOLE

  • 13.10.2017, 11:44

   

  Hei alle sammen <3 Jeg vet ikke hvor mange som har opplevd et år på Folkehøyskole, enten om det nå i år, eller for mange år siden.Det er der du kan få venner for resten av livet, fordi du lærer så utrolig mye å det å bo med mange personer 24/7.Det du lærer kan være så mangt ,bare de å bo en annen plass,være sosial, det å møte nye mennesker i lik situasjon som deg.

  Det er en ting som er ganske likt hos alle vertfall for de som faktisk har gått folkehøyskole, Jeg mener vertfall at mange av de som går folkehøyskole endrer syn og meninger, blir kanskje sterkere på den personen man er..Mamma min har gått på folkehøyskole,og hun sier at det er det alle beste året du har i livet.  Folkehøyskole er en plass der du kan utvikle deg Mentalt ,sosialt, og du blir kjent med deg selv..

  De sier at det er de året der du vokse mest.  Jeg søkte meg på folkehøyskole i Selbu, det ligger i Sør Trøndelag. Jeg søkte på en folkehøyskole som da heter Peder Morset Folkehøyskole den skolen består av forskjellige linjer. Det er både Idrett og Friluftsliv ,Flexi ,Hestelinje, Kunst og design, Arbeidstrening (2 års tilbud) ,Media linje.

  Men det som er så spesielt med akkurat den skolen er at de har alltids et tilbud for de som har lettere funksjonshemminger. Det er over halv parten som har plass, som har lettere funksjonhemminger,og resten er da andre folk som søker. Jeg søkte ikke dit fordi jeg har en funksjonshemming, men jeg søkte dit fordi jeg trengte en skole som var trygg. Jeg kjenner til den MOT programmet folk flest er kjent med. MOT står for : MOT TIL Å SI nei , MOT TIL Å TA egne valg , MOT TIL å leve.

  Jeg bestemte meg for å skrive dette innlegget her på denne bloggen etter jeg fikk høre fra årets statsbudsjettet 2018. Det skar i hjerterota mi ettersom hvor mye folkehøyskole året betyr så mye for meg. Da regjeringen har et forslag for å kutte ned 45 mill.. Dette er ekstremt absurd fordi det er flere aviser som har faktisk skreve ned på svart på hvitt at søking på folkehøyskole har økt i de siste årene. Og det må jo være et levende bevis på at Folkehøyskolene i Norge burde heller mer opplyst. Jeg følger et utdrag fra Folkehøyskolen sin blogg, som du kan lese mer om her .

  Så jeg anbefaler mange unge som er kjempe lei av skole, og ønsker et friår, men ikke har lyst til å sitte hjemme å vente på livet skal komme til deg,så anbefaler jeg mange unge ungdommer til å søke folkehøyskole. Det er så ubeskrivelig år for mange og man får så mange GODE opplevelser og man opplever mye nytt om seg selv ,som man ikke var helt klar over. Man lærer ganske mye om det å gå på Folkehøyskole.  Mange arbeidsgivere ser på CV at å ta et år på folkehøyskole er veldig positiv forhold til de som ikke gjør det. Man blir noen erfaringer rikere. 

  Viss dette vekker interesse så gå dere inn på https://www.folkehogskole.no/   Det er så mange muligheter !

  JA TIL FOLKEHØYSKOLE ! 

   


 • Publisert i SKOLER
 • Ny genser jakke

  • 13.10.2017, 11:09

  Hei alle sammen ! jeg ville bare skrive ett innlegg om hva jeg kjøpte meg på butikken,fordi jeg trengte en jakke som jeg kunne ha om vinteren og en vindjakke.Så her er noen bilder :) Jeg handler alltid jakker /regntøy/ vinterjakker /treningstøy på Sport Outlet siden det er halv pris på hele butikken åre rundt. De jakkene som jeg har kjøpt vil jeg bare understreke at de er FALSK PELS, så det er ikke ekte ,Det er syntetisk

   

   

  Dette er mer som en vinterjakke om vinteren ,siden den er mye mer tykkere enn de bilde som er ovenfor.

  Håper alle får en fin helg <3 

   


 • Publisert i Shopping
 • 3 Topp beste youtuber

  • 12.10.2017, 21:57

  Hei på dere <3  Tenkte jeg ville bare dele med dere hvilken Youtuber jeg synes er gode å se på når ting er litt kjedelig, Jeg ser på Youtube nesten hverdag. Vertfall når jeg er hjemme og har internett tilgang hverdag. Så her er da mine 3 Topp beste Youtuber.. Jeg ser jo egentlig på mange flere men jeg har noen favoritter. 

   

  1.Jenna Marbles. Hun prøver ikke engang morsom, hun er morsom. Dessuten prøver hun alt, uten at hun er redd for noe som helst. Jeg bare elsker hvor humoren hennes bare blir så relatert, og akseptabelt, innen for komedie sjangeren.  

   
   
  2.Grace Helbig. Trenger jeg å si noe om henne?  hun er bare så fantastisk person, men enormt klein humor som er realt, som er også ganske fantastisk. 


  3. Bunny aka Grav3yardGirl. Hvem vil ikke være beauty guru og bare være seg selv 100%. Jeg har fulgt henne så lenge jeg kan huske, en av de første videoene jeg så av henne var da denne serien /og er fremdeles en serie på youtube ; As Seen on Tv, DER hun tester produkter som skal forandre livet dere og mye slike hack video. 

  #youtube #kjendis #famous #Topp3Best

  Så her var mine favoritter,hvem er dine favoritter ? 

  XxX Håper alle har hatt en fin dag i dag ! <3 Nå er det ikke lenge til helg,
   


   


 • Publisert i Blogg
 • 12.10.17

  • 12.10.2017, 14:19

  Hei alle sammen <3 Håper dere har en fin dag 

  I dag har jeg noen planer jeg skal gjennomføre. Jeg er så oppslukt av Netflix nå som det er høstferie, det er som regel da du er litt unnskyldt for å se litt serie som du har ventet på. Jeg har skrevet om noen serier som jeg anbefaler folk til å se, viss dere liker slike serier som meg. Og det var ikke lenge siden jeg fikk varsel på mobilen da sesong 2 på Riverdale hadde kommet ut på Netflix. Nå endelig jeg har venta så lenge på sesong 2 og nå er den endelig ute.. 

  Resten av dagen går egentlig til at jeg skal rydde på romme mitt,stelle meg, gjøre meg klar til å øvelsekjøre igjen , nå i dag igjen. [ Øvelser gjør mester ]. Også skal jeg og pappa dra på kino sammen,siden mamma ville ikke at jeg skulle dra på kino alen. Det er derfor jeg synes det er alltids godt å ha familie rundt seg. Jeg gir igrunn blaffen om jeg ikke har venner hjemme, fordi jeg vet at jeg alltid har venner rundt meg [ bla på skolen]. Så denne dagen blir egentlig litt koselig. 

  Noen andre som har sett Thelma filmen? Tenkte jeg skulle se den filmen på kino denne siste dagen før den går ut. Jeg har lest litt av hva den handler om, men jeg får ikke helt med meg ,hva den handler om. Det er bare noen dager igjen til jeg skal reise opp igjen til skolen, for min egen del så gleder jeg meg, fordi da kan jeg forsette å lese teori til førerkortet. 


 • Publisert i Blogg
 • DAGENS VIDEO

  • 12.10.2017, 11:28

   


   


 • Publisert i Blogg
 • ting dere kanskje ikke viste om meg

  • 11.10.2017, 19:35

  Hei dere gull <3 

  Tenkte bare jeg ville skrive ett kort innlegg ,før jeg gir meg for kvelden siden jeg er ikke så hemmelighetsfull , og jeg liker å dele litt med dere.

  Her er noe fakta dere kanskje ikke viste om meg

  1. Jeg er ganske lat egentlig (etter høstferien skal jeg prøve å gå tur hverdag frem til mai) 

  2. Jeg er egentlig venstrehent (Jeg kan gjøre ting høyrehent kan)

  3. Jeg kan å strikke votter, ikke helt alene men litt hjelp.( har strikka 4 par selbu votter)

   

  4. Jeg kan så og si synge, men er ikke så musikalsk at jeg kommer til å opptre. ( Fikk vite det av en mann i ett mannskor at jeg hadde fin sangstemme)

  5. Jeg kommer alltid til å være målbevisst. ( Jeg gjennomfører til the bitter end) uansett hvor vanskelig det er..

  Jeg vil og jeg skal fullføre billappen ! :)

  #Bloggnorge #fakta #megselv #billappen #strikking #innlegg #Godkveld #spørsmål 

  Hva er dine gode sider? 


 • Publisert i Blogg
 • Litt kos

  • 11.10.2017, 17:51

  Hei alle sammen ❤️
  Tenkte jeg skulle mobil blogge litt,siden PC min holder på å oppdater, og siden jeg tok noen bilder. Fordi man trenger ikke ett dyrt kamera for å ta bra bilder.
  I dag er det en sikkerlig regnværsdag, og da tok jeg meg min gyldne mulighet til å kjøre med bil,slik som jeg alltid har gjort denne uka her. En gang må være den første,å kjøre i regnvær. Synes det er fremdeles utfordring i seg selv,men jeg forbedrer meg for hver dag, men jeg være viljesterk til å kunne klare dette.Jeg vet godt med meg selv at dette kan jeg. Dette mestrer jeg.
                         ...
  Så endelig er det godt å vite at jeg får en god respons med pappa ,som tvinger meg til å bryte opp vanen med å kjøre. Det å liksom lage seg en vane slik jeg kjører hverdag, får motorikken inn i hjerna. legger meg gode vaner.

  Så håper jeg at alle har hatt en god dag,selv om det er dårlig vær i vestlandet. :)

  øvelser gjør mester


 • Publisert i Blogg
 • OUT LOUD (lyric Video)

  • 11.10.2017, 15:04

  Dagens musikk <3 
   


   


 • Publisert i Blogg
 • Jeg er lei

  • 11.10.2017, 14:58

  Hei alle sammen <3  Velkommen skal dere være. Håper alle får en god dag idag.

  Jeg har alltid vært den personen som er sjenert,folk har misforstått meg,og det er en feil alle kan gjøre. Men etterhvert som jeg har vokst opp,så har jeg lært mye om det å snakke, det å gi klare og tydelige beskjeder til folk som trenger min informasjon. Jeg har alltid vært en person som synes det er vanskelig å rekke opp hånda i timen.. Jeg er alltid vært en person som bryr meg alt for mye..

  Men jeg vil ikke være en slik person lengre, jeg vil være en person i samfunnet som har en mening , og et givende budskap til folket. Jeg er ikke person som liker oppmerksomhet, men man kan alltids øve seg, å få mindre klump i magen.. 

  Men jeg har rydda bort den tanken og engang bry meg alt for mye. men litt skal man få lov til å bry seg. Jeg har alltid funnet ut viss det er noe jeg trenger, eller trenger hjelp til,så har jeg funnet ut at ting ordner ikke seg selv, Så her må du bruke din egen stemme og vise hva du ønsker.  Men når jeg har blitt mer voksen har jeg blitt mye mer tøffere, jeg er mye flinkere å sette ned foten og si, Nok er Nok ! Jeg kommer alltid til å gjøre ting på rettferdig måte.

  Mange opplever kanskje det vanskelig med å faktisk sette ned foten og være så tøff i tryne at du klarer å rettferdgjøre en situasjon. Det har jeg opplevd og det føles kanskje overvinnelig faktisk sette ned foten og si akkurat det du mener, til for.eks en person face to face.. Merker hvor mye det øker i sosiale ferdigheter. For bak Pc skjermer /Mobil skjermer så er du ganske tøff i tryne med all den makten du kan ha, men når du facer realiteten så er du like svak som en liten mus.. Det å faktisk sette ned foten foran folk , å oppleve det i real life ,styrker både sosiale ferdigheter. Det er da du føler deg sterk.

  Men det er mye jeg tenker slik er det verdt å si i fra, viss det er bare en bagatell? Skal jeg virkelig bry meg over ett så tåpelig innlegg,eller hva folk sier og mener. Jeg har ganske sterk stemme i hode som gir meg klare og tydelige beskjeder. Selv om samvittigheten ikke er på lik bølgelengde som meg. 

  Det jeg mener med dette innlegget er da, du skal ikke være redd for å kaste deg ut i ting, selv om det er kjempe skummelt , for en ting du dør ikke. Jo oftere du utsetter deg for ukjente situasjoner, jo bedre ferdigheter har du. IKKE BARE EN BAK SKJERM.

  Jeg har gitt opp mine diskusjons kamper med internett troll. Jeg begynner å bli lei av å faktisk å se at folk henger folk ut på nettet. Uansett om de blir katalogisert.. 

  jeg har alltid mine ord til dere ; Bli den du er !

   

   


 • Publisert i Blogg
 • Viss du kan,så kan jeg og!!

  • 08.10.2017, 19:14

  Hei alle sammen håper alle har hatt en fin helg <3 ( Dette blir veldig personlig og veldig ærlig innlegg) 

  Ville bare skrive ett innlegg om det å ha faktisk (bittelitt ) angst men fremdeles oppnå det å kjøre bil.. 

  Mestring er nøkkelen til oppnåelse. 

  Jeg har alltid sagt til meg selv at jeg tørr ikke å kjøre bil fordi det er så mye ting man må ta hensyn til, pluss det at jeg har lese og skrivevansker slik at det er mer utfordrende for meg, men det er ikke lenge siden jeg sa til meg selv, Nei pokker heller. Dette skal jeg klare.. Jeg har jo alltid drevet å sagt til meg selv , hvorfor skal ikke jeg klare det? Jeg klarer det helt fint jeg, selv om det tar litt lengre for meg å lære meg.. Men hva har det med å saken å gjøre. Så jeg bestemte meg for å ta kjøretimer oppe i Selbu.. Selv om det er Pappa som har hjulpet meg masse og faktisk sparka meg i bak rumpa og kommet meg igang med å lese til teori..

  Jeg tenker at det er ikke noe forskjell på folk, men det er forskjellig etter hvordan vi oppfører oss, hvordan vi ser , hvordan vi oppfatter verden, alt gjør oss forskjellige men nokså veldig lik. Det er det jeg synes det er så herlig med oss mennesker at vi er forskjellige, men nokså lik. Så jeg vil ikke gjør livet mitt begrenset over en liten bagatell som ligger i papirene mine. Så jeg er på god vei til å venne meg til å kjøre bil blant folk.. Og jeg synes faktisk at kjøringen hjemme er ganske hjelpsom, og det motiverer meg ubevisst på den usikkerheten min.. Ja vi alle sliter alltids med noe slags form for angst..  VI ALLE HAR LITT ANGST.. noen har det verre enn andre , men man dør jo aldri av det. Det er ekstremt ekkelt der og da, men det går over !

  Jeg har da alltid slitt en del med angst, spesielt når det oppstår en situasjon der jeg ikke har peiling på hvordan jeg skal kontrollere, og det at jeg blir så stressa under press.. Men man dør heller ikke av stress. Og press må du ha for å faktisk fokusere og prestere bra nok i trafikken. Jeg kjenner at jeg kommer til å bli bedre etter hver dag jeg øver,og få kontroll over det som er ufarlig. Alt som virker skummelt er ikke skummelt, når du har erfart mer og praktisert deg mer,så innser du at det ikke var så skummelt likevel... Så for min fordel er at jeg øver mye hjemme i høstferie, slik at jeg har en fremgang til neste kjøretime.. Og det at jeg leser og har prøvd å kjørt litt på forhånd , gjør at kjøreforholdene ikke blir så skumle,som man tror selv. Jeg ble overrasket over hvor fint og rolig jeg tok den første kjøretimen. Jeg var ikke så nervøs som jeg trengte å være ,siden jeg hadde lest meg opp på forhånd,slik at jeg hadde LITT peiling.

  Viktig å sette seg små mål. 

   

   


 • Publisert i Blogg
 • Det fins alltid et svar på andre enden.

  • 08.10.2017, 18:41

  Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin helg, kanskje noen av dere har høstferie eller har hatt? hvem vet?..

  Jeg har vertfall høstferie nå :D ,og det kjennes godt å komme hjem til mitt eget hjem. Bare det å føle seg mye mer friere, når man er på folkehøyskole,siden det er det veldig mye strengere. Så nå har jeg en liten pause fra lesingen (teorien) .Jeg har hjemmelekse fra kjørelæreren og øve hverdag i høstferien, slik at jeg forbedrer meg selv hverdag, å bli vandt med å kjøre bil, og venne meg til å gire uten å se mot girspaken. Men nok om det.Det var ikke det jeg ville skrive om i dag men det ble litt kort fortalt..Og viss det er noen som lurer på hvordan det går med teorien/ kjøretimer /øving så skal jeg skrive ett annet innlegg om det.

  Nå går jeg 2 året på Peder Morset Folkehøyskole på det som heter Arbeidstrening linje, det er et tilbud for de folka som har gått et år på folkehøyskole år fra før får et slik tilbud. Med den linja så innebærer det da og trene seg til å komme seg ut i arbeidslivet rett og slett.. Det ligger jo mest i ordet i seg selv. Det vi gjør er egentlig rutine arbeid og det å faktisk ha en jobb der du faktisk møter folk. Nå skal jeg prøve å unngå at innleggene mine blir så ekstremt lange.. 

  Jeg ringte til fylket en dag der jeg hadde litt ledig tid til overs.. Siden jeg har jo blitt fortalt at jeg som skal gå som lærekandidat må søke i fylke her. slik at det ikke blir krøll på papirene mine og dokumenter..

  Men det gir jo meg mindre muligheter med å faktisk få meg lærlingplass/lærekandidat plass her i Møre og Romsdal. Greit nok at Ålesund er stort men det er ikke stort nok til å ha så mye jobb muligheter. Så da fikk jeg snakka med en kontaktperson som har med oppfølgingstjenesten å gjøre. Så stillet jeg følgene spørsmål til den vedkommende som jeg snakka med, den vedkommende viste hvem jeg var, hvor jeg hadde prøvd meg som lærekandidat..

  Men jeg spurte vedkommende om jeg som lærekandidat om jeg har lov til å søke hvor som helst i landet, (vertfall i Norge).. Og vedkommende sa følgene slik at det var mulig for meg å søke hvor jeg ville,så lenge de får informasjon om deg. (Tar bare kontakt med Trondheim fylke)Og når jeg fikk den bekreftelsen så kjennes jeg 10 kg lettere , siden det åpnet så mange muligheter for meg. Så det første jeg tenkte var egentlig at jeg burde åpne muligheten og kanskje virksomheten min til å søke mine drømmer til Trondheim. Jeg har alltid likt meg i Trondheim, så jeg har en drøm om å få lærekandidat plass i Trondheim og få muligheten til å fullføre Blomsterdekoratør yrket mitt , som jeg prøver å utdanne meg som.

  Med å ringe og snakke med de rette folka på oppfølgingstjenesten,så får du alltid et svar på andre enden. Det er bare å vite hvilke spørsmål du må stille, hva er det du egentlig lurer på. Fordi jeg har alltid lurt på om det folk gir meg informasjon om , stemmer det nå i dag , eller nå i år? Har dem endra på noe som jeg ikke vet om.. Vet oppfølgingstjenesten hvor metta marked det er ?  Derfor er det alltid lurt å ringe fylke/ oppfølging eller hvem det måtte være. 

  Du får alltid et svar.

   

   

   


 • Publisert i Blogg
 • inn med det nye ,ut med det gamle

  • 07.10.2017, 17:55

  Hei alle sammen, beklager viss det er lenge siden sist jeg har blogget, jeg har det veldig travelt og har enkelte dager der det kan være litt hektiske dager. Jeg blogger som oftest når jeg har muligheten.. Om jeg er heldig så tar jeg noen veldig stilige bilder med mobilen min. Jeg har jo da i sommer pusset opp romstua mi hjemme hos foreldrene mine,siden jeg bor fremdeles hjemme siden jeg går folkehøyskole og trenger å spare penger.. Men jeg har jo alltids muligheten å flytte for meg selv når jeg skal begynne å jobbe/lærling. Men som sagt så har jeg pusset opp rommet mitt, så jeg tenkte jeg ville legge ut noen bilder av det jeg har gjort frem til nå da ( må innrømme det at jeg har fått MYE hjelp av pappa min )) <3 

  FØR: Slik så det ut før jeg bestemte meg for å male veggen en annen farge .. Tror det er en lignende egge-hvittskall på veggene og Klassisk hvit på listene. 

  veldig kjedelig, og jeg ble så lei av å komme hjem til her,hver gang..

  Så klaska vi på maling på veggene, denne malingen heter Warm Blush fra Jotun.

   

  Jeg elsker å ha slike høst farger , men ikke kalde høstfarger men varme koselige ting som gjør et litt mer koselig og avslappende følelse inne på et rom der du tilbringer mye av tiden din når du er inne,. Men Jeg måtte bytte ut mye av ting som er rosa inne på romme mitt slik at det skal passe inn i rommet. Så fikk jeg skifta gardiner.. 

  Etter

   

  Hva synes dere? 

  Driver folk å pusser opp selv? 

  skriv en hjerne en kommentar :D


 • Publisert i Blogg
 • Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits